|
Жарена Кортопля
|
|
| walsora | Дата: Середа, 12.12.2007, 20:41 | Повідомлення # 1 |
 Admin
Група: Администраторы
Статус: Offline
| -Берете чищену картоплю, ріжите на маленькі кусочки -маринуєте її в майонезі з додаванням солі і приправ (під смак) -маринується 30-40 хв -Кидаєте її в кіпячену воду на 5-7 хв. -має получитися полу варена картопля -при варінні потрібно ще кинути кубик Галіни Бланки -пізніше викладаєте цю картоплю в розжарену сковоротку -тільки НА ВЕЛИКИЙ ВОГОНЬ!!! щоб вона скоро піджарилася -посипаєте Кропом і петрушкою, також ще солі для смаку -І обовязково додаєте і легенько перемішуєте приправу для рису, щоб надати картоплі відповідного жовтенького кольору -Жарите до "корки" !!!!!СМАЧНОГО!!!!!!
|
| |
|
|
| Julia3w | Дата: Середа, 12.12.2007, 22:07 | Повідомлення # 2 |
 Генерал-лейтенант
| walsora, є фільм,радянський,чорно-білий "Дівчата". Так, головна героїня вміла готувати 100 страв з картоплі! Ще кілька твоїх рецептів і я її наздожену,а може і пережену!
ПОШУК РОБОТИ
|
| |
|
|
| walsora | Дата: Середа, 12.12.2007, 23:02 | Повідомлення # 3 |
 Admin
|
|
| |
|
|
| Yulichka | Дата: Середа, 09.01.2008, 15:40 | Повідомлення # 4 |
 Полковник
Група: Пользователи
| Драники (оладки) спосіб готування: Компоненти:картопля - 1 кг.масло рослинне або - 40 гр.сметана - 120 гр.сода - 1/4 чайної ложкисоль.Сира терта картопля змішати з борошном, сіллю, содою.Жарити, наливаючи ложкою в розпеченому на сковороді маслі.Подати їх з маслом або сметаною.
|
| |
|
|
| walsora | Дата: Середа, 09.01.2008, 22:06 | Повідомлення # 5 |
 Admin
| Юля створи нову тему, а я перенесу це повідомлення туда. тут тема моя. Дякую!
|
| |
|
|