|
Різниця у віці
|
|
| Yulichka | Дата: Вівторок, 08.01.2008, 19:45 | Повідомлення # 16 |
 Полковник
Група: Пользователи
Статус: Offline
| Різниця у віці може бути яка завгодно - аби любов була. Рівень і швидкість розвитку чоловіка і жінки різний, тому інколи в одноліток виникає більше проблем у взаєморозумінні, ніж у пар, де хтось старший за когось.
|
| |
|
|
| Wind | Дата: Вівторок, 08.01.2008, 22:09 | Повідомлення # 17 |
 Лейтенант
| Це все стереотипи!! Яка різниця кому і скільки, це особиста справа кожного, якщо людям добре разом то чому якісь умовності мають їм заважати
|
| |
|
|
| Yulichka | Дата: Вівторок, 08.01.2008, 22:20 | Повідомлення # 18 |
 Полковник
| Та такаж різниця може вилізти у двох однолітків що слухати з дитинства різну музику, читали різні книги, яких по-різному виховували, один вчився в політесі, а інший заледве бурсу скінчив, один не раз бував в ресторані вміє їсти мідії, а інший навіть ножиком і виделкою не вміє і вперто не розуміє чому та виделка має бути у лівій руці! є така штука як психологічний вік людини, і декому може бути просто некомфортно і нудно з однолітками.. хоча то трохи парадоксально..
|
| |
|
|
| Julia3w | Дата: Вівторок, 08.01.2008, 22:23 | Повідомлення # 19 |
 Генерал-лейтенант
Група: Администраторы
| Yulichka, правильно. Я теж так кажу. Quote (Yulichka) психологічний вік людини . Десь на першій сторінці то писала. В один і то й же вік люди мають зовсім різні життєві цілі.
ПОШУК РОБОТИ
|
| |
|
|
| Yulichka | Дата: Вівторок, 08.01.2008, 22:28 | Повідомлення # 20 |
 Полковник
| Особисто я ввжаю, що чоловік повинен бути старшим...як на мене то жінка почуває себе краще зі старшим чоловіком...(захищеніще чи що...), і крім того якщо ж дівчина старша від хлопця на досить багато років, то він виглядатиме молодшим від неї, і тим самим вона почувати себе "старою" у порівнянні з ним...
|
| |
|
|
| Wind | Дата: Вівторок, 08.01.2008, 22:44 | Повідомлення # 21 |
 Лейтенант
| Yulichka цікаво дивитись як змінюються думки оце 16 месидж "Різниця у віці може бути яка завгодно - аби любов була" і це з 20 "Особисто я ввжаю, що чоловік повинен бути старшим..."
|
| |
|
|
| Julia3w | Дата: Середа, 09.01.2008, 11:51 | Повідомлення # 22 |
 Генерал-лейтенант
Група: Администраторы
| Wind, Скільки людей - стільки й думок. Стосовно мене, хлопець має бути старший, але не все так виходить !
ПОШУК РОБОТИ
|
| |
|
|
| Yulichka | Дата: Середа, 09.01.2008, 14:44 | Повідомлення # 23 |
 Полковник
| Wind - я написала що особисто для мене має бути хлопець старший..... Читай уважніше :)
|
| |
|
|