|
Ми говорим про кохання?
|
|
| Julia3w | Дата: Четвер, 10.01.2008, 18:27 | Повідомлення # 1 |
 Генерал-лейтенант
Група: Администраторы
Статус: Offline
| Стільки тем, стільки думок. А говоримо ми з вами про зовсім різні речі! Бо в кожного своє уявлення про кохання. І хтось точно для себе це визначив, а в когось думка міняється залежно від настрою. Якщо говорити про кохання в ідеалі, то я в нього не вірю. Справжнє, взаємне, чисте кохання приходить лише раз у житті, або не приходить взагалі. А коли в тебе є перша,друга.......десята кохана людина, то це все просто захоплення.
ПОШУК РОБОТИ
|
| |
|
|
| Yulichka | Дата: Четвер, 10.01.2008, 20:01 | Повідомлення # 2 |
 Полковник
Група: Пользователи
| Кохання врятує світ!!!!!!!! Я вірю і знаю, що справжнє, вічне кохання існує. Я знаю, що кохання необхідно заслужити. Саме заслужити, бо людина, в якої черстве серце, сповнене егоїзму, підлості, сірості, не здатна закохатись..... Кохання може жити лише в душі, в якій є хоча б клаптик чистоти..... Потрібно вміти розрізняти кохання від закоханості......
|
| |
|
|
| Квіточка | Дата: Четвер, 10.01.2008, 22:58 | Повідомлення # 3 |
 Лейтенант
| Yulichka, бо людина, в якої черстве серце, сповнене егоїзму, підлості, сірості, не здатна закохатись..... А хіба не кохання має розтопити лід в душах таких людей, змінити їх на краще, і показати їм світ в інших кольорах... Кожен розуміє це слово по-своєму, як на мене, то щоб хоч раз закохатись по-справжньому треба інколи просто собі це дозволити, і не боятись, не ставити собі заборон, типу такого не буває...
I am what I am.
|
| |
|
|
| Julia3w | Дата: Четвер, 10.01.2008, 23:19 | Повідомлення # 4 |
 Генерал-лейтенант
| Для мене між коханням і такими речами як пристрасть,симпатія чи закоханість(останнього не признаю, то як трошки вагітна.) дуже велика різниця.
ПОШУК РОБОТИ
|
| |
|
|
| Yulichka | Дата: П`ятниця, 11.01.2008, 13:14 | Повідомлення # 5 |
 Полковник
| Кохання - солодка мрiя. Взаємне кохання - те, що хочеться затримати назавжди... Кохати може кожен, але для цього потрібно для початку відкрити своє серце і постаратися впустити у нього теплу і світлу лябоффффф А головне її потім зберегти
|
| |
|
|
| Julia3w | Дата: П`ятниця, 11.01.2008, 13:32 | Повідомлення # 6 |
 Генерал-лейтенант
| Yulichka, це ти написала в одній з тем. "одна любов буває на життя все решта тільки копія любові. " Я думаю саме так. а ви?
ПОШУК РОБОТИ
|
| |
|
|
| Надін | Дата: Субота, 26.01.2008, 23:28 | Повідомлення # 7 |
 Сержант
| Quote (Julia3w) Справжнє, взаємне, чисте кохання приходить лише раз будемо чекати.
|
| |
|
|