Понеділок, 06.04.2026, 20:15
WALSORA
Главная Регистрация Вход
Приветствую Вас Дух | RSS
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Міжхребцева кила-оперуватись чи ні?
кадаверДата: Понеділок, 16.06.2008, 18:15 | Повідомлення # 1
Рядовой
Група: Пользователи
Репутація: 0
Статус: Offline
В мене виявили міжхребцеву килу Л5-С1 розміром 8 мм.Оперуватись чи ні?Порадьте

Добавлено (05.06.2008, 11:36)
---------------------------------------------

Quote (кадавер)
if I were you....

Quote (кадавер)
if I were you....

Не дочекався відповіді від Вальсори, але за два тижні її для себе знайшов.Не претендую на істину в останній інстанції, але сам тих інстанцій пройшов не мало аж поки не знайшов, як мені здається. кращого.Я -не лікар, але з цього приводу спілкувався з багатьма ескулапами,перелопатив купу літератури та інтернету.Не буду зупинятись на районних чи обласних лікарнях -по зрозумілій причині.Була зроблена МРТ з п"ятої спроби- і на тому дякую. Чи мають значення розміри? Повірте, що не тільки в тому випадку, про який Ви могли подумати. У випадку з килою-визначне. Малі розміри -до 6 мм лікуються терапевтично.Ліки( протизапальні,хондропротектори,вітаміни групи В,міорелаксанти) визначає лікар, але вибір у нього невеликий із цих чотирьох груп. Помилки не буде. Фізпроцедури- ефективність залежить від якості устаткування. Як правило це -цілий комплекс різноманітних впливів( ульразвук, лазер, мікрохвилі, рефлексотерапія, різні види витяжок.масажі тощо), дуже важливо-спосіб життя( правила підйому вантажів та спеціальна гімнастика). На останньому наголосив би- вправи йогів адаптовані до звичайних людей. Як примітив- дошка Євмінова. Більше 6 до 12 мм- можливі варіанти і операційного лікування. Після 12 мм- операційного лікування позбутись не вдасться. Тепер, коли ми маємо алгоритм дії, шукаємо хорошу клініку. Хірургічне лікування- Курілець в Києві, терапевтичне- Пілюйко в Хмельницькому. Ось така картина

Добавлено (16.06.2008, 18:15)
---------------------------------------------
Дивно... Невже ця тема еікого крім мене не хвилює. На вальсорі всі такі здорові

if I were you....

Julia3wДата: П`ятниця, 27.06.2008, 19:39 | Повідомлення # 2
Генерал-лейтенант
Група: Администраторы
Репутація: 17
Ну як тобі сказати? знаєш ,поки не стикнемось з проблемою,доти нею не цікавимось sad
Твою тему я бачила,й раніше,але сказати ,чи порадити,щось конкретне не можу,нажаль,не компетентна в даному питанні sad

ПОШУК РОБОТИ

IrenДата: Неділя, 21.12.2008, 18:21 | Повідомлення # 3
Рядовой
Пивіт! можливо ця тема вже давно була відкрита та я б хотіла дещо запитати. якщо ви ще інколи заходите в цей форум то будь ласка розкажіть, що ви ще дізнался про цю хворобу і чи вам щось допомогло у лікуванні даної хвороби? ось вже місяць як в мене виявили цю хворобу кила аж 9мм біль домучує пролежала в лікарні біль зняли, але не повністтю лежу вдома інколи капаю мало ходжу не хочу робити навантажень, але знаю, що це не вихід і потрібно щось робити, лікарі кажуть робити операцію я боюся не хочу думаю ви мене розуміїте, розмір вже не з маленьких, але як кажуть надія помирає останою, можливо ви зможете мені щось порадити. Ви згадували клініку у Хмельницькому ви там побували щось вам допомогло? і чи взагалі ви якось вирішуєте цю проблему зі здоровям поділіться ще досвідом будь ласка. так потрібно багато інформації щоб зробити правильне рішення чи операція чи лікування бо з цим не жартують. тому ще раз прошу поділіться всім що знаєте на рахунок цієї хвороби і її лікування і де б найкраще пролікуватися. якщо вам не важко і ви маєте можливість.
заздалегідь вдячна!

кадаверДата: Неділя, 01.02.2009, 11:24 | Повідомлення # 4
Рядовой
Quote (Iren)
Пивіт! можливо ця тема вже давно була відкрита та я б хотіла дещо запитати. якщо ви ще інколи заходите в цей форум то будь ласка розкажіть, що ви ще дізнался про цю хворобу і чи вам щось допомогло у лікуванні даної хвороби? ось вже місяць як в мене виявили цю хворобу кила аж 9мм біль домучує пролежала в лікарні біль зняли, але не повністтю лежу вдома інколи капаю мало ходжу не хочу робити навантажень, але знаю, що це не вихід і потрібно щось робити, лікарі кажуть робити операцію я боюся не хочу думаю ви мене розуміїте, розмір вже не з маленьких, але як кажуть надія помирає останою, можливо ви зможете мені щось порадити. Ви згадували клініку у Хмельницькому ви там побували щось вам допомогло? і чи взагалі ви якось вирішуєте цю проблему зі здоровям поділіться ще досвідом будь ласка. так потрібно багато інформації щоб зробити правильне рішення чи операція чи лікування бо з цим не жартують. тому ще раз прошу поділіться всім що знаєте на рахунок цієї хвороби і її лікування і де б найкраще пролікуватися. якщо вам не важко і ви маєте можливість.
заздалегідь вдячна!

Я думаю, що оперуватись, чи ні Ви маєте вибирати самі. Можливо Ви вже прооперувались, бо я на цьому сайті не частий гість. Але оскільки маю якийсь досвід і він не завжди був добрим, то безумовно поділюся. Операція- це завжди останній крок. На жаль, є випадки, коли втрачаються "тазові функції" або кінцівка нижня всихає, тоді від операції відмовлятись безглуздо, бо це єдиний шанс. У всіх решта випадках можна пробувати якесь безопераційне лікування. От я писав раніше про розміри одні, а тепер, побувавши на повторному лікуванні в клініці Пілюйко, зрозумів, що помилявся. Я зустрічав там пацієнта з Дніпропетровська, в якого розміри його кили були 12 мм і він почував себе добре після лікування, а через півроку зробив МРТ повторно і кила була вже 10 мм. Шукайте хорошу клініку, остерігайтесь мануальних терапевтів, не довіряйте космодискам, доскам, поясам і всяким дурницям. Шукайте хорошу лікарню і хорошого лікаря

if I were you....

VeronikaBДата: Понеділок, 01.06.2009, 09:36 | Повідомлення # 5
Рядовой
Quote (кадавер)
Шукайте хорошу клініку, остерігайтесь мануальних терапевтів, не довіряйте космодискам, доскам, поясам і всяким дурницям. Шукайте хорошу лікарню і хорошого лікаря

У подруги просто боліла спина. Їй порадили якогось дядька, що класно вправляє. Вона і пішла до нього. Щось він там вправив. що вона почула себе ще гірше, а біль зі спини спустився до ноги. Після того пішла на томографію і знайшли в нею цю саму міжхребцеву килу. Виходить,що їй цю килу зробили

kolberaДата: Понеділок, 08.06.2009, 06:39 | Повідомлення # 6
Рядовой
Група: Заблокированные
Спасибо. Очень Очень помогли smile

Julia3wДата: Понеділок, 22.06.2009, 21:15 | Повідомлення # 7
Генерал-лейтенант
Група: Администраторы
Репутація: 17
Болі в спині,то дуже серйозно(батько лікар,якраз на цьому спеціалізується). Варто провести обстеження,або знайти толкового лікаря,а не надіятись на якогось дядька,який класно вправляє.

ПОШУК РОБОТИ

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright MyCorp © 2026
Сайт управляється системою uCoz