|
Секс Секс Секс!!!
|
|
| walsora | Дата: Вівторок, 08.01.2008, 23:34 | Повідомлення # 1 |
 Admin
Група: Администраторы
Статус: Offline
| Я рахую що сексом займатися треба і то чим більше тим краще. Просто потім ви про це пожалієте. коли вам буде років під 40. а життя то в нас одне. пролитять, ще 20 років скоро і потім будите кукати. думаю пацани мене підтримають!!!!! і дівчата також
|
| |
|
|
| pacanjura | Дата: Середа, 09.01.2008, 10:23 | Повідомлення # 2 |
 Полковник
Група: Проверенные
| walsora,
Ще не придумав
|
| |
|
|
| Yulichka | Дата: Середа, 09.01.2008, 14:14 | Повідомлення # 3 |
 Полковник
Група: Пользователи
| Секс як десерт: коли в міру - насолоджуєшся, коли забагато - починає тошнити. Тому і потрібно ним займатися настільки часто, щоб не бути голодним, і щоб не пропав апетит.
|
| |
|
|
| Wind | Дата: Середа, 09.01.2008, 19:03 | Повідомлення # 4 |
 Лейтенант
| Абсолютно згоден з Yulichka, все має бути в міру Що правда міра у кожного своя і знати її потрібно для того щоб не було менше
|
| |
|
|
| Yulichka | Дата: Середа, 09.01.2008, 20:58 | Повідомлення # 5 |
 Полковник
| Німецькі психологи стверджують, що визначити сексуальність чоловіка можна вже по тому, як він розгортає цукерку. Якщо зриває обгортку і тут же викидає - означає, любить швидкий секс без «зайвих» прелюдій. Якщо споруджує з неї різні фігурки - напевно і в ліжку проявить чудеса винахідливості. Якщо ж згортає фантик в квадратик і відриває шматочки на згинах, роблячи дірочки, то, швидше за все, під час занять любов'ю буде надмірно напористий і при цьому методичний. Той, хто розтягує папірець в різні боки, немов намагаючись визначити, наскільки вона еластична, вельми невпевнений в собі і постійно потребує підтримки. Він ретельно розгладжує фантик, щоб не залишилося ні складочки? Напевно надзвичайно вишуканий в ласках. Якщо чоловік акуратно складає папірець і прибирає в кишеню - це вірна ознака того, що в ліжку окрім місіонерської пози він більше ніщо тобі не запропонує.
|
| |
|
|
| walsora | Дата: Четвер, 10.01.2008, 20:28 | Повідомлення # 6 |
 Admin
Група: Администраторы
| Юля я замітив ти на цему форумі сама обізнана в сексі після мене звичайно!
|
| |
|
|
| Yulichka | Дата: Четвер, 10.01.2008, 20:44 | Повідомлення # 7 |
 Полковник
| Ну а шо мені молодій і холостій Лише це в голові
|
| |
|
|
| Юляшка | Дата: Неділя, 20.01.2008, 19:48 | Повідомлення # 8 |
 Рядовой
| твоя відповідь у темі "Чи цінуться унаш час незайманість" Quote (walsora) Більше цінується жіноча. і тільки через те що коли дівчина переспала з хлопцем до того то її дитина буде чимісь похожа на першого хлопця з яким мала сексуальний опит. А в хлопців такого немає. ну це поясненьня підходить тому хто цінує своїх дітей і хоче цінувати свого майбутнього чоловіка! wink А тепер Quote (walsora) Я рахую що сексом займатися треба і то чим більше тим краще. Просто потім ви про це пожалієте. коли вам буде років під 40. а життя то в нас одне. пролитять, ще 20 років скоро і потім будите кукати. думаю пацани мене підтримають!!!!! і дівчата також wink ти радиш дівчатам займатись сексом! То все таки займатись сексом чи залишатись незайманою, що ж важливіше?
|
| |
|
|
| Надін | Дата: Субота, 26.01.2008, 23:22 | Повідомлення # 9 |
 Сержант
| Quote (walsora) чим більше тим краще краще меньше,але краще.
|
| |
|
|