Понеділок, 06.04.2026, 15:34
WALSORA
Главная Регистрация Вход
Приветствую Вас Дух | RSS
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Секс Секс Секс!!!
walsoraДата: Вівторок, 08.01.2008, 23:34 | Повідомлення # 1
Admin
Група: Администраторы
Репутація: 9
Статус: Offline
Я рахую що сексом займатися треба і то чим більше тим краще. Просто потім ви про це пожалієте. коли вам буде років під 40. а життя то в нас одне. пролитять, ще 20 років скоро і потім будите кукати. думаю пацани мене підтримають!!!!! і дівчата також wink

pacanjuraДата: Середа, 09.01.2008, 10:23 | Повідомлення # 2
Полковник
Група: Проверенные
Репутація: 6
walsora, thumb thumb thumb

Ще не придумав

YulichkaДата: Середа, 09.01.2008, 14:14 | Повідомлення # 3
Полковник
Група: Пользователи
Секс як десерт: коли в міру - насолоджуєшся, коли забагато - починає тошнити. Тому і потрібно ним займатися настільки часто, щоб не бути голодним, і щоб не пропав апетит. biggrin

WindДата: Середа, 09.01.2008, 19:03 | Повідомлення # 4
Лейтенант
Репутація: 3
Абсолютно згоден з Yulichka, все має бути в міру wink Що правда міра у кожного своя і знати її потрібно для того щоб не було менше biggrin

YulichkaДата: Середа, 09.01.2008, 20:58 | Повідомлення # 5
Полковник
Німецькі психологи стверджують, що визначити сексуальність чоловіка можна вже по тому, як він розгортає цукерку. Якщо зриває обгортку і тут же викидає - означає, любить швидкий секс без «зайвих» прелюдій. Якщо споруджує з неї різні фігурки - напевно і в ліжку проявить чудеса винахідливості. Якщо ж згортає фантик в квадратик і відриває шматочки на згинах, роблячи дірочки, то, швидше за все, під час занять любов'ю буде надмірно напористий і при цьому методичний. Той, хто розтягує папірець в різні боки, немов намагаючись визначити, наскільки вона еластична, вельми невпевнений в собі і постійно потребує підтримки. Він ретельно розгладжує фантик, щоб не залишилося ні складочки? Напевно надзвичайно вишуканий в ласках. Якщо чоловік акуратно складає папірець і прибирає в кишеню - це вірна ознака того, що в ліжку окрім місіонерської пози він більше ніщо тобі не запропонує.

walsoraДата: Четвер, 10.01.2008, 20:28 | Повідомлення # 6
Admin
Група: Администраторы
Репутація: 9
Юля я замітив ти на цему форумі сама обізнана в сексі після мене звичайно! biggrin

YulichkaДата: Четвер, 10.01.2008, 20:44 | Повідомлення # 7
Полковник
Ну а шо мені молодій і холостій smile Лише це в голові lol lol lol lol

ЮляшкаДата: Неділя, 20.01.2008, 19:48 | Повідомлення # 8
Рядовой
Репутація: 1
твоя відповідь у темі "Чи цінуться унаш час незайманість"
Quote (walsora)
Більше цінується жіноча. і тільки через те що коли дівчина переспала з хлопцем до того то її дитина буде чимісь похожа на першого хлопця з яким мала сексуальний опит. А в хлопців такого немає. ну це поясненьня підходить тому хто цінує своїх дітей і хоче цінувати свого майбутнього чоловіка! wink

А тепер
Quote (walsora)
Я рахую що сексом займатися треба і то чим більше тим краще. Просто потім ви про це пожалієте. коли вам буде років під 40. а життя то в нас одне. пролитять, ще 20 років скоро і потім будите кукати. думаю пацани мене підтримають!!!!! і дівчата також wink

ти радиш дівчатам займатись сексом! То все таки займатись сексом чи залишатись незайманою, що ж важливіше?

НадінДата: Субота, 26.01.2008, 23:22 | Повідомлення # 9
Сержант
Репутація: 1
Quote (walsora)
чим більше тим краще

краще меньше,але краще. biggrin

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright MyCorp © 2026