|
Якщо дружба переростає в кохання., що робити?
|
|
| Yulichka | Дата: Вівторок, 08.01.2008, 15:15 | Повідомлення # 1 |
 Полковник
Група: Пользователи
Статус: Offline
| Я думаю, що потрібно зізнатися. В собі всі почуття не можливо втримати. Можливо, щось вийде тут потрібен ризик.
Повідомлення відредагував Yulichka - Вівторок, 08.01.2008, 15:16 |
| |
|
|
| Julia3w | Дата: Вівторок, 08.01.2008, 15:28 | Повідомлення # 2 |
 Генерал-лейтенант
Група: Администраторы
| Що сказати? Ну немає дружби між хлопцем і дівчиною! Якщо вже таке стається,то і без слів все ясно. А коли почуття взаємні,то чому б і ні?
ПОШУК РОБОТИ
|
| |
|
|
| Yulichka | Дата: Вівторок, 08.01.2008, 15:33 | Повідомлення # 3 |
 Полковник
| я думаю що э дружба до пори до часу В мене так було, все починалося з дружби....
|
| |
|
|
| deni | Дата: Вівторок, 08.01.2008, 16:07 | Повідомлення # 4 |
 Лейтенант
| потрібно кохати цю людину доки існують почуння. ...в мене все завершується "дружбою" , а можливо...
С'еst lа viе...
Повідомлення відредагував deni - Вівторок, 08.01.2008, 16:11 |
| |
|
|
| Julia3w | Дата: Вівторок, 08.01.2008, 18:34 | Повідомлення # 5 |
 Генерал-лейтенант
| Завжди є дві сторони медалі. Тому,якщо ти хочеш зберегти дружбу (в яку я всеодно не вірю!!! ), то не варто починати ніякі стосунки!
ПОШУК РОБОТИ
|
| |
|
|
| Yulichka | Дата: Вівторок, 08.01.2008, 19:31 | Повідомлення # 6 |
 Полковник
| а вдруг саме цей друг і є твоя доля, а ти ще не здогадуєшся
|
| |
|
|
| Julia3w | Дата: Вівторок, 08.01.2008, 19:47 | Повідомлення # 7 |
 Генерал-лейтенант
| Можливо... Слухайте правдиву історію. Імен не називаю. Моя подружка зустрічалась з хлопцем (4 роки). І десь 3 роки дружила з одногрупником (як почали вчитись так зразу.) Одногрупник її любив,вона це знала. Короче,дружба була одностороння, тобто тільки з її боку. І взагалі випадок стандартний,як у фільмах, хлопець її - такий собі поганий, любить погуляти,скупий,ітп. , а друг, навпаки, дуже хороший. Догадатись далі не важко. З хлопцем вона розійшлася,а з другом зараз зустрічається, і хто зна..........може скоро піду на весілля!
ПОШУК РОБОТИ
|
| |
|
|
| Yulichka | Дата: Вівторок, 08.01.2008, 19:56 | Повідомлення # 8 |
 Полковник
| класно тобі погуляєш на весіллі... Може там і собі друга підшукаєш  Добавлено (08.01.2008, 19:56) --------------------------------------------- Один мій друг сказав мені такі мудрі слова: Дружба між дівчинкою та хлопцем, може бути лише тому,що один з них колись там не сказав люблю. 
|
| |
|
|
| Julia3w | Дата: Вівторок, 08.01.2008, 19:59 | Повідомлення # 9 |
 Генерал-лейтенант
| Quote (Yulichka) мудрі слова справді мудрі! ні,ну я стою на своєму! не можуть бути хлопець і дівчина кращими друзями,і ніколи не думати про іншого більше чим про друга! Ось такого бути не може!
ПОШУК РОБОТИ
|
| |
|
|
| Yulichka | Дата: Вівторок, 08.01.2008, 20:04 | Повідомлення # 10 |
 Полковник
| я 50% на 50% погоджуюсь з тобою..... Класно мати друга, але десь закордоном. подальше
|
| |
|
|
| Julia3w | Дата: Вівторок, 08.01.2008, 20:05 | Повідомлення # 11 |
 Генерал-лейтенант
| Yulichka, відстань - не завадить почуттям! :-)))
ПОШУК РОБОТИ
|
| |
|
|
| Yulichka | Дата: Вівторок, 08.01.2008, 20:28 | Повідомлення # 12 |
 Полковник
| якщо дружба преростає в кохання - це прекрасно, при умові, що це взаємно. якщо хтось один відчуває кохання до подруги/друга, про це можна сказати, справжню дружбу це не порушить. тобі від цього стане легше.
|
| |
|
|
| Wind | Дата: Вівторок, 08.01.2008, 21:29 | Повідомлення # 13 |
 Лейтенант
| Дружба може бути, але лише в двох випадках, коли обоє абсолютно равнодушні один до одного, або коли коханя вже пройшло і людям вдалось залишитись друзями! А коли дружба переростає в кохання (а це рано чи пізно станеться), то це кінець дружби!!! Якщо це взаємно - то це вже буде кохання А якщо нв - то страждати буде або обоє або один, залежить від того наскільки друзі поважали один одного! Особисто мені, важко бачити як страждає інша людина від того, що я не можу відповісти їй взаємністю... Це мене теж мучить І що тоді робити, важко сказати... можливо краще трохи рідше бачитись, і можна познайомити цю людину з кимось зі своїх теж самотніх друзів, а раптом пощастить
|
| |
|
|
| Julia3w | Дата: Вівторок, 08.01.2008, 21:37 | Повідомлення # 14 |
 Генерал-лейтенант
| Wind, тобто знайти собі заміну? Трохи егоїстично,але інколи допомагає
ПОШУК РОБОТИ
|
| |
|
|
| Yulichka | Дата: Вівторок, 08.01.2008, 21:41 | Повідомлення # 15 |
 Полковник
| Я думаю що не можна навіть дружбу побудувати на абсолютному равнодушеї, як сказав Wind.... Це ж не можливо так... Я вважаю не потрібно заміну шука ше й у колі своїх друзів, це неправельно
|
| |
|
|