|
Зрада в коханні та її причини...
|
|
| Yulichka | Дата: Вівторок, 08.01.2008, 15:42 | Повідомлення # 1 |
 Полковник
Група: Пользователи
Статус: Offline
| На мій погляд, причин для зради може бути безліч.Це і бажання переконатись у тому, що твоя половинка сама краща, і просто тупі інстинкти, коли не думаєш, що робиш, а лишень керуєшся бажаннями, і жага нових відчутів...Інколи зраджують заради помсти, коли наприклад не можеш чогось пробачити коханій людині.Але все ж таки, якщо кохання справжнє, то у ньому не має бути причин для зради..жодних :p
Повідомлення відредагував Yulichka - Вівторок, 08.01.2008, 15:45 |
| |
|
|
| Julia3w | Дата: Вівторок, 08.01.2008, 15:58 | Повідомлення # 2 |
 Генерал-лейтенант
Група: Администраторы
| Yulichka, СПРАВДІ ПРИЧИН Є БЕЗЛІЧ,І У КОЖНОМУ ВИПАДКУ - СВОЇ. Чоловік,чи жінка можуть жити разом досить добре,і при цьому зраджувати одне одному. Скажу на прикладі. Чоловік знайде собі молоду,симпатичну, від якої отримуватиме,те,чого йому не вистачає. Проте,він завжди повертатиметься до своєї жінки,якщо в сім"є є взаєморозуміння,повага,якщо його там цінують і поважають. Почуття кохання "живе" 3 місяці, чи рік (різне можна вичитати), а далі людей тримає повага,розуміння,звичка.................в кожного своє. А якщо нічого немає,то й пара розпадається.
ПОШУК РОБОТИ
|
| |
|
|
| deni | Дата: Вівторок, 08.01.2008, 15:59 | Повідомлення # 3 |
 Лейтенант
| все у житті можливо!!!
С'еst lа viе...
|
| |
|
|
| Yulichka | Дата: Вівторок, 08.01.2008, 16:02 | Повідомлення # 4 |
 Полковник
| Yulichka, Але якшо в сім"є є взаєморозуміння,повага,якщо його там цінують і поважають навіщо тоді зраджувати ???
|
| |
|
|
| deni | Дата: Вівторок, 08.01.2008, 16:18 | Повідомлення # 5 |
 Лейтенант
| природа, вона сильна
С'еst lа viе...
|
| |
|
|
| Yulichka | Дата: Вівторок, 08.01.2008, 19:35 | Повідомлення # 6 |
 Полковник
| Для чоловіків секс на стороні - це як обід не удома, а в ресторані, просто задоволення
|
| |
|
|
| Julia3w | Дата: Вівторок, 08.01.2008, 19:40 | Повідомлення # 7 |
 Генерал-лейтенант
| Yulichka, класне порівняння! Quote (Yulichka) навіщо тоді зраджувати ??? А якщо від старої дружини він не може отримати всього? Але при цьому ніхто і ніколи так його не цінуватиме. Може хтось досвідчений з нами поділиться знаннями. В мене практичний досвід сімейного життя відсутній. Говорю так,як думаю. А моя думка може бути хибною.
ПОШУК РОБОТИ
|
| |
|
|
| Yulichka | Дата: Вівторок, 08.01.2008, 19:58 | Повідомлення # 8 |
 Полковник
| Це твоя думка, я можу трішечки не погоджуватися.... Але звичайно я ціную твої погляди...... Все ти правильно говориш
|
| |
|
|
| Julia3w | Дата: Вівторок, 08.01.2008, 20:03 | Повідомлення # 9 |
 Генерал-лейтенант
| Якщо хлопець від дівчини //чоловік від жінки чує лише докори, "Де твоя зарплата?", ні х... не робиш, ітп, фіг він буде з нею! Quote (Yulichka) Це твоя думка, я можу трішечки не погоджуватися напевно для того і придумали форуми,щоб ми ділились своїми думками! :-)))
ПОШУК РОБОТИ
|
| |
|
|
| Yulichka | Дата: Вівторок, 08.01.2008, 20:06 | Повідомлення # 10 |
 Полковник
| Але тре розумно ділитися враженнями, щоб не було конфліктів...... Не буває диму без вогню, так і зрада не може з’явитись, так би мовити, з нічого. На все є своє, не завжди логічне, пояснення. Чому ж появляється зрада????
|
| |
|
|
| Julia3w | Дата: Вівторок, 08.01.2008, 20:08 | Повідомлення # 11 |
 Генерал-лейтенант
| Quote (Yulichka) Чому ж появляється зрада???? кілька причин ти назвала в першому повідомленні. Я свій варіант написала. Чекаємо тепер свіжих думок від інших учасників форуму! :-)))
ПОШУК РОБОТИ
|
| |
|
|
| Yulichka | Дата: Вівторок, 08.01.2008, 20:13 | Повідомлення # 12 |
 Полковник
| ех .... нема свіжих ідей..... Скажу ше таке : якщо люди дійсно по-справжньому кохають один одного, то зрада практично не має шансів. Тому що лише справжнє кохання практично застраховане від неї.
|
| |
|
|
| Wind | Дата: Вівторок, 08.01.2008, 21:01 | Повідомлення # 13 |
 Лейтенант
| Всім привіт! І особлива подяка одній людині, що мене сюди привела... Цікаві думки... але тема розкрита поверхово, можливо в силу молодості учасників Зрада - це як пліснява на продуктах, вона зявляється якщо стосунки псуються! І в зраді не може бути винною одна людина, бо стосунки є справою обох... Складових стабільних стосунків є дуже багато, і якщо чогось починає не вистачати, тоді починають це шукати на стороні. Але завжди людина зважує, що вона набуде, а що вона втрачає... І чому "Для чоловіків секс на стороні - це як обід не удома, а в ресторані, просто задоволення"? кожен судить зі своєї сторони А насправді природа чоловічої та жіночої зради різна! І зрада жінки значно гірша... І цікаво що ви скажите, чи варто прощати зраду?
|
| |
|
|
| Yulichka | Дата: Вівторок, 08.01.2008, 21:08 | Повідомлення # 14 |
 Полковник
| Wind чи варто прощати зраду? На мою думку, якшо ти вже захотів/ла іншу людину - це вже зрада :!: Пробачити зраду важко, але можливо. Як кажуть вмій прощати і ти прощенним будеш. Вот так. Wind - тема трошки не про прощення зради  Добавлено (08.01.2008, 21:08) --------------------------------------------- Якщо це вже сталось: простить, забыть и полюбить. другий варіант: забути назавжди ту людину, і в душі також їй пробачити. якщо вас зрадили, то причита виключно у вас!
|
| |
|
|
| Wind | Дата: Вівторок, 08.01.2008, 21:14 | Повідомлення # 15 |
 Лейтенант
| Жінка зраджує духовно - тому вона важче піддається на зраду, але якщо вона вам зрадила це дуже серйозно... Чоловік - зраджує фізично, для нього зрада це просто секс, який може бути зовсім без почуттів... В чоловікові сидить інстинкт продовження роду і внього має бути багато жінок.Добавлено (08.01.2008, 21:14) --------------------------------------------- Можна забути людину що вас зрадила, покинути її, але що від цього зміниться??? Якщо людина щоро розкаюється, то краще пробачити і зберегти стосунки, бо почуття вини ще довго буде стримувати, а от гарантій що інша людина не зрадить не дає ніхто 
|
| |
|
|