|
Tvij ylyblenyj novoriwnu fil ????.......
|
|
| jylija | Дата: Вівторок, 11.12.2007, 00:18 | Повідомлення # 1 |
 Полковник
Група: Проверенные
Статус: Offline
| oskil`ku nedaleko vwe novuj rik ,novoriwni svjta, tomy meni i zasnvnuky soho sajty bylob sikavo znatu i wob kowen vidvidyvaw sajty dav vidpovid` na take putanja ~~A jakuj tvij ylyblenuj novoriwnuj fil?~~
Повідомлення відредагував jylija - Вівторок, 11.12.2007, 00:20 |
| |
|
|
| Julia3w | Дата: Вівторок, 11.12.2007, 00:27 | Повідомлення # 2 |
 Генерал-лейтенант
Група: Администраторы
| Я страшенно люблю закордонні фільми про різдво. Вони,хоч переважно і наївні,з простими сюжетами,але так мені настрій піднімають! Недавно дивилась "Весілля на Різдво" є на www.skrynya.org.ua Ну і звичайно ж стара радянська класика!
ПОШУК РОБОТИ
|
| |
|
|
| jylija | Дата: Середа, 12.12.2007, 14:19 | Повідомлення # 3 |
 Полковник
| pruemno znatu wo we e people jakomy podobaet`sja stara radjans`ka klasuka oskil`ku v sej was perevawna yvaha ide na zakordoni alew nema niwoho krawoho jak naw film ah......
|
| |
|
|
| Mavka | Дата: Середа, 12.12.2007, 20:21 | Повідомлення # 4 |
 Сержант
Група: Пользователи
| А от мені подобається фільм "Чародії" з тої самої старої радянської класики. Класний фільм. Ну і звичайно, "Один дома" всі серії. Теж класно подивитися на Новий рік.
|
| |
|
|
| Julia3w | Дата: Середа, 12.12.2007, 20:33 | Повідомлення # 5 |
 Генерал-лейтенант
| Просто ці фільми створюють святковий настрій. Яка радість,що скоро свята! Передивлюсь їх стільки,щоб мені аж надоїло !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-)))
ПОШУК РОБОТИ
|
| |
|
|
| jylija | Дата: Середа, 12.12.2007, 23:36 | Повідомлення # 6 |
 Полковник
| Quote (Mavka) А от мені подобається фільм з тої самої старої радянської класики. Класний фільм. Ну і звичайно, "Один дома" всі серії. Теж класно подивитися на Новий рік. nawal` pro "Чародії" nikolu ne wyla i nebawula se kino no mowluvo v majbytnomy ja oho dostany i obovaskovo poduvlys` djkyy tobi Mavka za sikavy idejky....
|
| |
|
|
| Julia3w | Дата: Середа, 12.12.2007, 23:45 | Повідомлення # 7 |
 Генерал-лейтенант
| jylija, класний фільм. Чула пісеньку "Главноэ чтобы костюмчик сыдел", "Три белых коня" ? Так от це звідти.
ПОШУК РОБОТИ
|
| |
|
|
| jylija | Дата: Четвер, 13.12.2007, 03:27 | Повідомлення # 8 |
 Полковник
| Julia3w dam tu prava vid radosti we nikomy hirwe ne bylo =))))  Добавлено (13.12.2007, 03:27) ---------------------------------------------
Quote (Julia3w) класний фільм. Чула пісеньку "Главноэ чтобы костюмчик сыдел", "Три белых коня" ? Так от це звідти. Da da wyla treba byde poduvutus` jakwo byde wans
|
| |
|
|
| Drakula | Дата: Четвер, 13.12.2007, 03:47 | Повідомлення # 9 |
 Генерал-майор
| Quote (Julia3w) класний фільм. Чула пісеньку "Главноэ чтобы костюмчик сыдел", "Три белых коня" ? Так от це звідти. "здесь прошли люди-люди, я их найду"- це часом не звідти?
per aspera ad astra
|
| |
|
|
| Julia3w | Дата: Четвер, 13.12.2007, 12:58 | Повідомлення # 10 |
 Генерал-лейтенант
| "Люди , где вы? " Це теж звідти!
ПОШУК РОБОТИ
|
| |
|
|
| jylija | Дата: Четвер, 13.12.2007, 22:49 | Повідомлення # 11 |
 Полковник
| ja sliv pisen` neznay mowe bytu i zvitu =))))) Добавлено (13.12.2007, 22:49) ---------------------------------------------
Quote (Julia3w) "Люди , где вы? " Це теж звідти! a os` i vidpovid` hi.........
|
| |
|
|
| Julia3w | Дата: Неділя, 16.12.2007, 17:21 | Повідомлення # 12 |
 Генерал-лейтенант
| Самий новорічний фільм всіх часів і народів це "Іронія долі або з легким паром" Скільки б не дивилась все рівно цікаво!
ПОШУК РОБОТИ
|
| |
|
|
| Drakula | Дата: Неділя, 16.12.2007, 18:40 | Повідомлення # 13 |
 Генерал-майор
| Ага, а самий новорічний мультик "Новий рік в Простоквашино"
per aspera ad astra
|
| |
|
|
| Julia3w | Дата: Неділя, 30.12.2007, 13:39 | Повідомлення # 14 |
 Генерал-лейтенант
| Читала опитування, то 61% українців на НР дивляться "Іронію долі". Цікаво, що собою представляє "Іронія долі 2"? Якось треба подивитись. А може хтось вже бачив???
ПОШУК РОБОТИ
Повідомлення відредагував Julia3w - Неділя, 30.12.2007, 13:39 |
| |
|
|
| walsora | Дата: Понеділок, 31.12.2007, 13:13 | Повідомлення # 15 |
 Admin
| Quote (Julia3w) Читала опитування, то 61% українців на НР дивляться "Іронію долі". --- Та це тупо для підвищення репутації фільму така стаття. Хто там його взаглі дивиться. 61 % Українців на вибори тільки прийшли трошки більше. хоть ховорили про них всюди і завжди протягом двох місяців! Я люблю на новий рік дивитися фільми типу (Бриліантова рука і взагалі оці всі фільми Нікуліна Віцина і компанії..)!!!! Дракула а мультик про простоквашина---це да просто класика!!!!
|
| |
|
|