|
Океан Ельзи
|
|
| Drakula | Дата: Четвер, 13.12.2007, 02:44 | Повідомлення # 1 |
 Генерал-майор
Група: Проверенные
Статус: Offline
| На площі перед львівським оперним театром 14 січня 1995 відбувся перший виступ групи Океан Ельзи у складі: Юрко Хусточка, Денис Глінін, Павло Гудімов та Святослав Вакарчук. 3 молодих, накачаних коньячком, сповнених енергетикою пацанів — і Паша, який не пив — виступили перед 7000 натовпом при температурі 7 градусів морозу… саме таким був перший виступ славетної зараз групи...  Добавлено (13.12.2007, 02:39) --------------------------------------------- про цей гурт можна писати багато... але найголовніше, що в історії таких виконавців є чим гордитися, є що поважати! якщо бажаєте дізнатись повну історію гурту "Океан Ельзи", заходьте на сайт okeanelzy.com Добавлено (13.12.2007, 02:44) --------------------------------------------- напишіть, будь-ласка, про своє відношення до цього гурту і про улюблену їх композицію)))) дякую)
per aspera ad astra
|
| |
|
|
| jylija | Дата: П`ятниця, 14.12.2007, 23:31 | Повідомлення # 2 |
 Полковник
| Moe vidnowenja do nuh seredne ,ne posutuvne i ne nehatuvne a pisnja pokuwo ~~911~~ nibu pravul`no nasvy napusala
|
| |
|
|
| Drakula | Дата: П`ятниця, 14.12.2007, 23:43 | Повідомлення # 3 |
 Генерал-майор
| молодець!
per aspera ad astra
|
| |
|
|
| jylija | Дата: Субота, 15.12.2007, 03:13 | Повідомлення # 4 |
 Полковник
|  Добавлено (15.12.2007, 03:13) --------------------------------------------- a tvoja jaka?
|
| |
|
|
| Drakula | Дата: Субота, 15.12.2007, 14:53 | Повідомлення # 5 |
 Генерал-майор
| В мене багато пісень цього гурту серед "улюблених", але так щоб най-най... то напевно "Без Бою", "Не питай", "Відпусти", "Лелеки"...
per aspera ad astra
|
| |
|
|
| Julia3w | Дата: Субота, 15.12.2007, 15:10 | Повідомлення # 6 |
 Генерал-лейтенант
Група: Администраторы
| Океан Ельзи для мене особливий тим,що коли я чую нову пісню,вона ,чомусь, для мене добре знайома. Не в смислі плагіату,а чогось близького,рідного.
ПОШУК РОБОТИ
|
| |
|
|
| Drakula | Дата: Субота, 15.12.2007, 15:15 | Повідомлення # 7 |
 Генерал-майор
| Група зі Львова, не співає на російській мові, виконує пісні в "живу"! вона мусить бути рідною кожному на Заході! Quote (Julia3w) Океан Ельзи для мене особливий молодчинка
per aspera ad astra
|
| |
|
|
| walsora | Дата: Субота, 15.12.2007, 19:17 | Повідомлення # 8 |
 Admin
| Це моя Улюблена гурпа, яку я слухаю майже кожен день і я ких я Обожньою і всі їхні пісні!!!!!!
|
| |
|
|
| Tayzz | Дата: Субота, 15.12.2007, 22:16 | Повідомлення # 9 |
 Сержант
Група: Пользователи
| Славік не пиз......,- бо не слухаєш ))))
ВСЯ НАША ЖИЗНЬ,_ ИГРА !!!
|
| |
|
|
| Drakula | Дата: Неділя, 16.12.2007, 15:41 | Повідомлення # 10 |
 Генерал-майор
| Quote (walsora) Це моя Улюблена гурпа, яку я слухаю майже кожен день і я ких я Обожньою і всі їхні пісні!!!!!! і все-таки: яка пісня най-най...?
per aspera ad astra
|
| |
|
|
| Талісман | Дата: П`ятниця, 21.12.2007, 10:31 | Повідомлення # 11 |
 Рядовой
| Такі пісні навіюють думки.....спогади........ В мене дуже багато спогадів з групою "Океан Ельзи"(хороших)...ну і з людиною... Хороша група!!!!!!!!
|
| |
|
|
| Drakula | Дата: Неділя, 23.12.2007, 22:01 | Повідомлення # 12 |
 Генерал-майор
| Quote (Талісман) Хороша група!!!!!!!! Поважаю людей, що мають гарний музичний смак... а ще більше поважаю, коли він не сильно відрізняється від мого)))
per aspera ad astra
|
| |
|
|
| Julia3w | Дата: Вівторок, 08.01.2008, 16:05 | Повідомлення # 13 |
 Генерал-лейтенант
| Мені подобається те,що вони почали виступати "в живу" на всіх заходах. Недавно дивилась "Вечірній квартал",і навіть там ОЕ заграли "в живу". Молодці! Жаль лише,що не всі місця виступів обладнані для живого виконання,і часом звук конкретно спотворюється....
ПОШУК РОБОТИ
|
| |
|
|
| Odri | Дата: Середа, 26.03.2008, 16:31 | Повідомлення # 14 |
 Рядовой
| Класна музика, хороші хлопці співають!!! Альбом "Суперсиметрія" для мене найкращий із свього що я чула!
Життя прекрасне і коротке...не розмінюйтесь на дрібниці....
|
| |
|
|
| carmakova | Дата: Неділя, 30.04.2017, 07:12 | Повідомлення # 15 |
|
Рядовой
| Сегодня послушал "Океан Эльзы" еще раз, отличная музыка, как раз купил себе наушники, накладные, http://muzline.com.ua/zvukovoe-oborudovanye/naushniki/besprovodnie-naushniki/sennheiser-rs-170/ , ложатся плотно, шумы снаружи не мешают, тем более сейчас не сложно найти записи высокого качества. Приятно в таких наушниках слушать.
|
| |
|
|