|
Твій настрій
|
|
| Julia3w | Дата: Понеділок, 10.12.2007, 21:24 | Повідомлення # 1 |
 Генерал-лейтенант
Група: Администраторы
Статус: Offline
| Напиши рядок/куплет/весь текст пісні,яка відповідає твоєму настрою в даний момент! :-Р Згадую Зрадую я твою, Як я стою В неба на краю, Як падаю... Монте Крісто "Згадую"
ПОШУК РОБОТИ
|
| |
|
|
| walsora | Дата: Понеділок, 10.12.2007, 21:30 | Повідомлення # 2 |
 Admin
| ой Скажу так, в мене настрій зараз ласний але я сам терези і він в мене частенько міняється але зараз Вставай Пий чай з молоком Молися на теплий душ :))))
|
| |
|
|
| pacanjura | Дата: Понеділок, 10.12.2007, 21:34 | Повідомлення # 3 |
 Полковник
Група: Проверенные
| Хвилюватися немає причин, як дають, то бери Якщо б’ють, то біжи, кричи. Технологія проста: ким би ти не став Зранку встав, присідай до ста і читай устав. Телебачення і в день і в ночі Дорогі глядачі, нам сюди надішліть листа Ми його тут покладем в лото трон Ви програли, пардон, селяві, і живіть до ста... Хвилюватися немає причин БУМБОКС
Ще не придумав
|
| |
|
|
| deni | Дата: Вівторок, 11.12.2007, 00:08 | Повідомлення # 4 |
 Лейтенант
Група: Пользователи
| Обожнюю слухати музику.завантажую постійно із "зайчиків.нет" нові, популярні пісні.ось одна із них, ще свіженька Dj IceBass - Go!.mp3 ця теж не промах DJ MOLDX - MONSTER TRANCE N5 Тексти пісень написати важко)як така,наявність їх у даних пісень відсутня
С'еst lа viе...
Повідомлення відредагував deni - Вівторок, 11.12.2007, 00:18 |
| |
|
|
| Julia3w | Дата: Вівторок, 11.12.2007, 00:22 | Повідомлення # 5 |
 Генерал-лейтенант
| Це така історія моя А ніч як божевільна мені нагадає у сні Намалює тебе на божевільнім вікні Запитай де тепер твої дні І чому в мене очі сумні Все не то, і все не так В моїх руках Монте Крісто "Історія"
ПОШУК РОБОТИ
|
| |
|
|
| deni | Дата: Вівторок, 11.12.2007, 18:52 | Повідомлення # 6 |
 Лейтенант
| нажаль мало пісень які подобаються на протязі усього часу від моменту першого прослуховування.ось одна із небагатьох, дивно, але все ще вона подобається, і слухаю не так вжей рідко її Лиш вона лиш вона сидітиме сумна Буде пити не п’яніти від дешевого вина Моя дівчинко печальна моя доле золота Я продовжує кричати ніч безмежна і пуста Плач Єремії-Вона
С'еst lа viе...
|
| |
|
|
| Julia3w | Дата: Вівторок, 11.12.2007, 20:11 | Повідомлення # 7 |
 Генерал-лейтенант
| deni, пісня гарна! я маю на увазі,те,що зараз відображає твій настрій. Nickelback-Someday - Nothing's wrong Just as long as you know that someday I will Someday, somehow I'm gonna make it alright But not right now I know you're wondering when You're the only one who knows that Someday somehow I'm gonna make it alright But not right now I know you're wondering when
ПОШУК РОБОТИ
|
| |
|
|
| Minu$ | Дата: Вівторок, 11.12.2007, 23:42 | Повідомлення # 8 |
 Сержант
| Коли тобі важко, дихати - значить ти дуже високо, коли тобі тісно - на площі нас більше ніж було до того, коли тобі душно - скоро весна і не буде так слизько, хіба ти не віриш - дивися а правда насправді так близько. Хіба хтось казав тобі що буде легко ? ОЕ "Коли тобі важко"
There is no fate... but what we make!
|
| |
|
|
| Julia3w | Дата: Середа, 12.12.2007, 14:23 | Повідомлення # 9 |
 Генерал-лейтенант
| It seems like I can finally rest my head on something real I like the way that feels Ohhhhh It's as if you've known me better than I ever knew myself I love how you can tell All the pieces, pieces, pieces of me Ashlee Simpson - Pieces Of Me
ПОШУК РОБОТИ
|
| |
|
|
| Minu$ | Дата: Середа, 12.12.2007, 23:37 | Повідомлення # 10 |
 Сержант
| Хочу до тебе, хочу до тебе до сліз, чи знає небо що бачу я тебе скрізь, і через сотні сірих байдужих обличь я бачу сонце, коли ти поруч стоїш. Забув хто виконавець 
There is no fate... but what we make!
|
| |
|
|
| Julia3w | Дата: Середа, 12.12.2007, 23:40 | Повідомлення # 11 |
 Генерал-лейтенант
| Minu$, Лілія Ваврин! Ти може маєш цю пісню? Дуже треба!
ПОШУК РОБОТИ
|
| |
|
|
| Drakula | Дата: Четвер, 13.12.2007, 13:35 | Повідомлення # 12 |
 Генерал-майор
| Дайте нам бути такими, якими ми є! Дайте нам спокій від ваших щоденних атак! Дайте нам бути такими, якими ми є! Тому хто чує- давно вже все ясно і так! "Лелеки"(Міра), Океан ЕльзиДобавлено (13.12.2007, 02:01) --------------------------------------------- Веселі, брате, часи настали Нове майбутнє дарує день! Чому ж на небі так мало сонця стало, Чому я далі пишу сумних пісень? Веселі, брате, часи настали Ми наближаємось до мети! Чому ж тоді я шукаю іншу стежку Чому я далі з ними не хочу йти? Веселі, брате, часи настали На грудях світить нам слави знак! Нам очі ніжно закрили, губи медом змастили, Душу кинули просто так… Душа прокинулась, та й питає Сама у себе - чому одна? Немає в кого спитати - золото замість тата Замість мами - глуха стіна. І тихо, тихо навколо стало… Кудись поділися голоси… Часи веселі настали, нас лишилось так мало, Ну їх, брате, такі часи! Та нам з тобою своє робити, Відкрити очі і далі йти! І зуби сильно стиснувши, маму ніжно любити Хто ж тоді, як не ми, брати?! Добавлено (13.12.2007, 13:35) ---------------------------------------------
Quote (Julia3w) Лілія Ваврин! http://lilyavavrin.com.ua/albom/Lilya_Vavrin-Hochu_do_tebe.mp3 ця пісня?
per aspera ad astra
|
| |
|
|
| deni | Дата: П`ятниця, 14.12.2007, 19:22 | Повідомлення # 13 |
 Лейтенант
| Quote (Julia3w) deni,пісня гарна!я маю на увазі,те,що зараз відображає твій настрій. у мому коментарі була на початку приамбула
С'еst lа viе...
Повідомлення відредагував deni - П`ятниця, 14.12.2007, 19:23 |
| |
|
|
| Drakula | Дата: П`ятниця, 14.12.2007, 22:52 | Повідомлення # 14 |
 Генерал-майор
| Quote (deni) приамбула, пролог... Ти нарешті знайшов тлумачний словник?
per aspera ad astra
|
| |
|
|
| Julia3w | Дата: Субота, 15.12.2007, 14:49 | Повідомлення # 15 |
 Генерал-лейтенант
| просто....Apocalyptica feat. Sandra Nasic - Path
ПОШУК РОБОТИ
|