|
Дружба
|
|
| Drakula | Дата: Субота, 15.12.2007, 01:22 | Повідомлення # 1 |
 Генерал-майор
Група: Проверенные
Статус: Offline
| Чимало людей задумуються над питанням: а чи існує дружба між хлопцем і дівчиною? Що думаєте ВИ з цього приводу?
per aspera ad astra
|
| |
|
|
| walsora | Дата: Субота, 15.12.2007, 01:27 | Повідомлення # 2 |
 Admin
Група: Администраторы
| Так фона існує!!!!! але також до певного часу!!!!! Пізніше це всеодно переростає в любов і кохання між хлопцем і дівчиною!
|
| |
|
|
| Mavka | Дата: Субота, 15.12.2007, 10:12 | Повідомлення # 3 |
 Сержант
Група: Пользователи
| А я не згідна з тобою Валсора. Дружба існує, це точно. Але необов"язково вона переростає в щось більше. Може бути так, що вони так і на все життя залишаються друзями, немов братом і сестрою. І їм це набагато краще, ніж бути закоханими один в одного. Друзі підртимують одне одного, можуть допомогти з порадою, якщо виникають якісь суперечки з коханими...... І ти не можеш бути впевнений на всі 100%, що після того якщо в них не складуться романтичні стосунки, вони і далі будуть залишатися такими ж хорошими друзями. Не варто втрачати друга. А кохана людина знайдеться. (звичайно бувають різні випадки, життя непердбачуване і тому ми можемо чекати від нього будь-яких сюрпризів)
|
| |
|
|
| pacanjura | Дата: Субота, 15.12.2007, 10:29 | Повідомлення # 4 |
 Полковник
| Я вважаю що існує дружба, але дуже добре коли ці друзі майже не бачаться!!!
Ще не придумав
|
| |
|
|
| Julia3w | Дата: Субота, 15.12.2007, 15:29 | Повідомлення # 5 |
 Генерал-лейтенант
| а я не вірю! є два варіанти розвитку подій: 1. коли люди розійшлись і тепер між ними просто дружні стосунки ("высокие,высокие отношения!" з к/ф "Покровськы ворота"), або ж все починаэться з дружби.....і далі хоч хтось один,але почне задумуватись про більше! Э фільм "Просто друзі" подивіться,а потім мені скажете! 
ПОШУК РОБОТИ
|
| |
|
|
| Drakula | Дата: Субота, 15.12.2007, 15:50 | Повідомлення # 6 |
 Генерал-майор
| А я вважаю, що така дружба існує!!! Сам перевіряв! якщо час-від-часу жити справжнім життям, а не подіями фільмів, Julia3w, все значно простіше! спробуй!
per aspera ad astra
|
| |
|
|
| deni | Дата: Субота, 15.12.2007, 19:00 | Повідомлення # 7 |
 Лейтенант
| Я думаю що вона не існує(вибачте, будь ласка, але не обгрунтовую думку)(думки міняються)
С'еst lа viе...
|
| |
|
|
| Julia3w | Дата: Субота, 15.12.2007, 21:38 | Повідомлення # 8 |
 Генерал-лейтенант
| Drakula, "Не учите меня жыть, лутше помогите материально" Любиш ти до слів придиратися! Ми говорим про справжню дружбу,двох найкращих друзів,між якими немає секретів??? Так! Тоді я притримуюсь такої думки! Якщо ні? То прошу мене вибачити! P.S:Один з відомих мені прикладів такої дружби, в скорому часі закінчиться весіллям. Маю всі підстави,щоб так думати!
ПОШУК РОБОТИ
Повідомлення відредагував Julia3w - Неділя, 16.12.2007, 00:10 |
| |
|
|
| Minu$ | Дата: Субота, 15.12.2007, 23:45 | Повідомлення # 9 |
 Сержант
| Така дружба існує, проблема в тому, що коли ви стаєте більш ближчими з таким другом/подругою, існує можливість що на фоні цієї близькості може вирости щось більше, але чи хочуть вони цього насправді, скоріш за все, що в обох існують свої ідеали, інші люди, тому стосунки починаються просто з того факту, що вони були надто близькими. Я вважаю, що стосунки повинні починатись з закоханості і дуже класно якщо вони переростуть в дружбу, але чи може дружба перерости в кохання? не знаю інколи краще цінувати те, що є, щоб не втратити і цього...
There is no fate... but what we make!
|
| |
|
|
| Drakula | Дата: Неділя, 16.12.2007, 14:09 | Повідомлення # 10 |
 Генерал-майор
| Minu$, погоджуюсь з Тобою! Quote (Minu$) інколи краще цінувати те, що є, щоб не втратити і цього... золоті слова... шкода, що інколи задумуємось над ними, коли вже пізно щось змінювати...
per aspera ad astra
|
| |
|
|
| pacanjura | Дата: Понеділок, 17.12.2007, 23:56 | Повідомлення # 11 |
 Полковник
| А я не люблю масиву ДРУЖБА
Ще не придумав
|
| |
|
|
| Drakula | Дата: Середа, 19.12.2007, 20:16 | Повідомлення # 12 |
 Генерал-майор
| pacanjura, РЕСПЕКТ! там все так заплутано...
per aspera ad astra
|
| |
|
|
| Julia3w | Дата: Середа, 19.12.2007, 22:31 | Повідомлення # 13 |
 Генерал-лейтенант
| Drakula, нє,там все алементарно просто. Просто ти там не живеш. А я не люблю Східний
ПОШУК РОБОТИ
|
| |
|
|
| Drakula | Дата: Середа, 19.12.2007, 23:24 | Повідомлення # 14 |
 Генерал-майор
| Julia3w, а я взагалі не люблю заплутані райони, таку погоду... і Схід- там москалі!
per aspera ad astra
|
| |
|
|
| Julia3w | Дата: Середа, 19.12.2007, 23:34 | Повідомлення # 15 |
 Генерал-лейтенант
| Drakula, то не їзди на Схід! Тут ніби про дружбу говоримо,давай по темі!
ПОШУК РОБОТИ
|
| |
|
|