|
Перша думка зранку
|
|
| Julia3w | Дата: Понеділок, 10.12.2007, 23:51 | Повідомлення # 1 |
 Генерал-лейтенант
Група: Администраторы
Статус: Offline
| 7:00-нічого не чую,нічого не знаю 8:00-на першу пару не йду,і так лекція 9:00-ще трошки,такий сон мені більше не присниться,треба додивитись 10:00-не хочу,не можу,але встаю....... ?????????????????????????????????? Сьогодні ж неділя!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ПОШУК РОБОТИ
|
| |
|
|
| pacanjura | Дата: Вівторок, 11.12.2007, 18:15 | Повідомлення # 2 |
 Полковник
Група: Проверенные
| Чому це був тільки сон
Ще не придумав
|
| |
|
|
| walsora | Дата: Вівторок, 11.12.2007, 19:29 | Повідомлення # 3 |
 Admin
| Quote (pacanjura) Чому це був тільки сон -- ода.... це ти сказав прямо в 10!!!!. Але з Юлею я згіден на всі 100!!!
|
| |
|
|
| Julia3w | Дата: Вівторок, 11.12.2007, 19:49 | Повідомлення # 4 |
 Генерал-лейтенант
| pacanjura, walsora, і я з вами! Сьогодні: ненавиджу цю мелодію!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ПОШУК РОБОТИ
|
| |
|
|
| Minu$ | Дата: Середа, 12.12.2007, 00:03 | Повідомлення # 5 |
 Сержант
Група: Пользователи
| Ну чому ранок? Ну чому знову я? Ну чому пари? Ну за що життя так зі мною? Не хооооооочу
There is no fate... but what we make!
|
| |
|
|
| Anael | Дата: Четвер, 13.12.2007, 00:08 | Повідомлення # 6 |
 Сержант
Група: Пользователи
| напевно у всіх студентів зранку однакові думки))))))))
Love & Hate, between them one step
|
| |
|
|
| Midas | Дата: Четвер, 13.12.2007, 00:09 | Повідомлення # 7 |
 Рядовой
| Встану рано утром Выпью чашку ртути И пойду подохну В ср.... институте!:)
|
| |
|
|
| Julia3w | Дата: Четвер, 13.12.2007, 00:11 | Повідомлення # 8 |
 Генерал-лейтенант
|
ПОШУК РОБОТИ
|
| |
|
|
| Drakula | Дата: Четвер, 13.12.2007, 16:51 | Повідомлення # 9 |
 Генерал-майор
| "о, блін сьогодні вже понеділок... а що вчора було... а сьогодні шо буде... от шняга- на пари тре йти... хоч добре, шо всі предмети в 1 конспекті... Ууууу: сушняк, а голова... може хтось з пацанів воду або сік в холодильнику залишив? є пиво_ ну ні! тепер спиртного довго пити не буду... знов ця мелодія, а сьогодні лише вівторок... Все! не можу більше її чути! завтра зітру! пари... сьогодні наче іноземна, от і добре, ще трохи посплю добре, що вчора змінив мелодію, а то б зараз кинув телефоном об двері! це вже СЕРЕДинА тижня... фінансовий аналіз- потрібна штука, але в нас 2 пари, поділимось: одна мені, одна Анні Миколаївні: першу я посплю, на другу піду... Четвер... гарний день... Сьогодні все буде чудово! Хоч сам собі це скажу... вже трохи звикся з думкою, що тре йти на пари... О! вже п'ятниця! супер, останній день навчання і вихідні!!! трохи псує настрій думка про ббд, але то пусте))) субота... ого! вже 14:00 нормально я поспав! та нічо... більше часу вночі залишиться Неділя... тре трохи відпочити... ще поваляюсь в ліжку, на годиннику ж тільки 12-та 
per aspera ad astra
|
| |
|
|
| Julia3w | Дата: Субота, 15.12.2007, 22:01 | Повідомлення # 10 |
 Генерал-лейтенант
| Стосовно мелодії. Яка б вона любима не була,але коли ти її ставиш на сигнал будильника,любові настає капець! В мне мелодія з комедійного серіалу "Деревня дераков". Ну не можу я на неї обіжатися! :-)))
ПОШУК РОБОТИ
|
| |
|
|
| Drakula | Дата: Неділя, 16.12.2007, 14:24 | Повідомлення # 11 |
 Генерал-майор
| Julia3w, цього разу ти права, на таку ображатись неможливо)
per aspera ad astra
|
| |
|
|
| pacanjura | Дата: Понеділок, 17.12.2007, 23:57 | Повідомлення # 12 |
 Полковник
| дайте пити(після пянки)
Ще не придумав
|
| |
|
|
| Julia3w | Дата: Вівторок, 18.12.2007, 11:43 | Повідомлення # 13 |
 Генерал-лейтенант
| Моє "любиме" питання : "Юля, ти спиш?" , з настирливим очікуванням негайної відповіді!
ПОШУК РОБОТИ
|
| |
|
|
| Drakula | Дата: Вівторок, 18.12.2007, 11:52 | Повідомлення # 14 |
 Генерал-майор
| а до мене зранку часом якась "..." дзвонить і каже: ой то шо я знов не туда попала... і так 2 рази в тиждень
per aspera ad astra
|
| |
|
|
| walsora | Дата: Вівторок, 18.12.2007, 15:26 | Повідомлення # 15 |
 Admin
| Quote (Drakula) а до мене зранку часом якась "..." дзвонить і каже: ой то шо я знов не туда попала... і так 2 рази в тиждень А в мене завжди такий прикол --- ("тобі на яку на пари") Або ще краще дзвонить хтось я думаю ну нах іти.... включається автовідповітач... і там якась настирлива бабка яка не туда попала намагається поняти хто це говорить і каже про якесь повідомлення і потім нічого не відповідає, от вона і алокає на цілу хату. Або також гон. в мене по вулиці (я живу в Білі) живе один мужик і він кожен день рано щось зварює, то ж мене мій УПС (блок безперебійного живлення) кожен день рівненько в 9 годині ранку починає піщати.. !!!! ЯК би було класно як би не ті три причини :)))
|
| |
|
|